Projektledning

Slipp huvudvärk vid renovering

Planerar du att göra om ditt kök eller badrum men känner att du inte har tid att leda projektet? Du vet kanske på ett ungefär hur du vill ha det men känner att du behöver professionell hjälp. Vill du lämna över nycklarna och komma tillbaka när allt är klart? Eller behöver du endast ideér och ritningar?

Då finns Mera Rum för dig tillsammans med våra samarbetspartners.

Kontakta oss för prisuppgifter och konsultation.

Inspirationskväll

Är du och dina vänner intresserade av inredning och design?

Boka en inspirationskväll där jag berättar om vad man bör tänka på inför försäljning, ljussättning, första intrycket och vad man lätt kan göra själv. Ni ställer frågor och jag hjälper er med tips och råd.

Ta gärna med er bilder på det ni känner att ni inte får till själva eller vill göra om. Det finns även möjlighet att beställa inredning direkt på plats med specialrabatter just för denna kväll. Minsta antal deltagare är 6 st

Tid ca 2 – 3 timmar

Pris

Från 4000 SEK.

Exempel på ämnen

"Inred med en röd tråd genom hela boendet" "Köksrenovering" "Homestyling vid försäljning"

Inredning

Från koja till slott

Mera Rum hjälper dig att förnya ditt hem. Tillsammans går vi igenom vilka rum du behöver hjälp med. En total makeover eller rådgivning som lyfter din bostad och formar ditt hem till det där lilla extra.  Vi pratar om olika stilar, möblering, färgsättning, tapeter, belysning, textilier och vilka funktioner som finns och som saknas. Det är alltid dina behov som är utgångspunkten i vårt kreativa arbete, och vår uppgift är att vägleda och förverkliga dina drömmar utifrån önskemål.

Konsultation 1

Personligt möte där vi går igenom bostadens ytor. Tips och råd kring placering av inredning, allt från möbler, textilier, belysning, tavlor, dekorationer mm. Efter vårt möte får du en åtgärdslista mailat till dig, uppdelat per rum, så du själv kan förvandla och styla ditt hem. Mötet tar ca 1-1,5 timmar. Kostnad enligt offert

Videokonsultation

Äntligen kan vi erbjuda videokonsultation för inredning. Du kontaktar oss och mailar bilder på din bostad och vilka rum du önskar få hjälp med. Mera Rum gör då en analys av bilderna och guidar dig rum för rum över telefon eller videosamtal. Kostnad enligt offert.

Konsultation 2

Personliga möten där vi går igenom bostadens ytor. Vi pratar om olika inredningsstilar, möbler, textilier, belysning, tavlor, dekorationer mm. Efter vårt möte får du en åtgärdslista per rum, digital moodboard och produktlista/inredningsförslag som vi går igenom tillsammans. Du väljer om du vill styla ditt hem själv eller få hjälp av mig att forma ditt hem till det där lilla extra. Mötet tar ca 1,5 - 2 timmar. Kostnad enligt offert

Sista touchen

Behöver du hjälp inför fotografering eller i ditt befintliga boende efter slutförd konsultation och åtgärdslistan är avbockad, då kan du anlita Mera Rum per timme för att forma ditt hem till det där lilla extra. Pris per timme: 700 kr

"För den som aldrig renoverat sitt hem kan vi, som vet hur det är, berätta att utan en Elisabeth klarar man sig knappast idag."

– Utdrag från artikel i Elle Lyx (nummer 2 2007)

Personal Shopper

Hjälp med inköp av inredning

Vi besöker butiker och showrooms tillsammans då du får tips, råd och inspiration. Innan du bokar detta är mitt önskemål att vi ses för ett kort möte hemma hos dig om vi inte setts tidigare.

Pris per timme: 875 kr

Homestyling

Inredningshjälp inför bostadsförsäljning

Ska du sälja din bostad så hjälper Mera Rum dig gärna med att öka dina chanser inför försäljning för att ge spekulanterna det rätta ”första intrycket” och fånga deras intresse som är så viktigt. Att visa bostadens fulla potential det är här Mera Rum kommer in i bilden. Tillsammans pratar vi igenom vad du behöver och utifrån detta lämnar jag en offert.

Efter godkänd offert skickar jag en lista på vad som ska göras. Uppdraget utförs enligt överenskommelse i god tid inför fotografering, visning och försäljning.

Kostnad enligt offert


Och glöm inte: kostnaden för homestyling & homestaging är avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.

Homestyling: inredning med befintliga möbler m.m.
Homestaging: inredning av helt tom bostad, med möbler, accessoarer m.m.