You are currently viewing DIY Taklampa med vinglas

DIY Taklampa med vinglas

Vad då tänker du? Designa min egna taklampa?
Jo, historien börjar med att en av mina kunder var och åt på en restaurang som hade taklampor med vinglas. De tänkte “en sån vill vi också ha hemma”, och så kontaktade de mig.

Själva lampstommen är inköpt men eftersom kunden har väldigt högt i tak plus snedtak fick jag hjälp av SE Svets och Smide i Solna med att förlänga själva stången och upphängningen.

Idag blev det nya kristallglas i taklampan men här kan man välja hur som. Har du fått ärvda glas, färgade glas, fyndat gamla glas i en antikaffär eller på loppis? Då är detta något för dig. Du kan ändra glas efter årstider eller varför inte bara röda glas i olika nyanser till julen, ja möjligheterna är oändliga.

Du designar din alldeles egna taklampa helt enkelt. Så här blev min kunds lampa 😃
Något för dig också?

Leave a Reply