You are currently viewing Så får du rätt belysning hemma

Så får du rätt belysning hemma

Vi i Sverige bor mestadels av året i mörker så då är belysning viktigt. Man brukar säga 6-8 ljuspunker per rum, beroende på rummets storlek.

Vad jag menar med ljuspunkter är allt från taklampor, bordslampor, lampor i fönster, golvlampor och ljus (dekoration). Hur många ljuspunkter har du i ditt hem per rum? Om du har för få, ändra och så kommer du att se att du får en helt ny upplevelse. Du gör rummet större och det blir mysigare.

Nu går vi ju mot ljusare tider så man tänker inte så mycket på detta, men du kan ha det i åtanke innan hösten kommer. Jag har massvis med fin belysning i mitt sortiment. Tagit ut några av del lampor jag har.

Hör bara av dig om du behöver hjälp. Vi finns här för dig.

Leave a Reply